Monday, January 16, 2012

HOLIDAY TIME

hello, hello ,hello !
waa , lam nye tak update blog ni kan , daa besawang daa heheh :)
okeyh . memandang kan baru de story na cie kan kat korang ,
14hb jan - 15hb jan 2012
pertama kli aku pegy genting dengan anak ku nur lina alisha .
cuaca kat sane memang tak syok laa,banyak pmainan tk bole main .
ade yang lenovate laa , outdoor lak tak dpt main coz hujan .
time nie becuti memang ramai laa yang join kan . 
yang si alisha lak orang sane sejuk .dia bole plak bepeloh . haihh -.-


haihh tk saba nak tunggu dia besar :)
alhamdulilah laa dia nie jenis tak kuat meragam kn ,
jnji dia kenyng . 
wa , kwan-kawan bile lgi na becuti .? mane plak ps nie ? 
hehehehehe

No comments:

Post a Comment

I miss YOU