Sunday, August 25, 2013

RAYA AIDILFITRI 2013

assalammualaikomm ....

ya allah . lame sangat tak update blog nie . dah dekat hampir setaun .
alisha pon dah nak masok 2taun .kejap je mase belalu kan .
hai blogger , u olls sehad ? lame tak dgr cite kan . 
nak kate busy tu tak ada laa . cume tak ade mase nak on leptop .

eh! masih sempat lagi kan ana nak ucapankan SELAMAT HARI RAYA AIDILFITRI . kepada semua kengkawan blogger ana .
dapat duet raye tak taun nie ? banyak tak ? huhu ....
same laa kite , dah beso kan tambah macam ana dah jadi MAK ORANG mmg kite lah kena kuar kan duit .
alhamdulilah ana baru dpt beraye dengan mak semalam , hai maklum laa masing2 ade family kan . so beraye ngn family mentua dulu . 
biar lah lambat asal bole beraye and mintak ampun maaf sume kan . 

tema taun nie yew . haaaa PINK !!! 
hahahahah :D kenape pink yew ? sbb wane tu je kami sekeluarga takpenah pakai , coz sumi ana mane suke . lelaki kan , tp taun nie dia on jeee . sbb dah tak ade pilihan dah . mmg tiap taun ana yg cadangkan . 
gambar raye yew . ala tak sempat nak snap . coz busy mase tu nak betolak ke ipoh .

OKEYH LAH nantie ape ape ana update lg yew ..
assalammualaikom maaf zahir batin 

No comments:

Post a Comment

I miss YOU