Monday, January 31, 2011

♡ 30Hb / 01 / 2011 ♡

Alhamdulilah ..
sumenye sudah pon selesai . 
bagi yang member member tak dapat datang tu , itsokee .
lagipon time tuu ujan . 
hehe , then bagi yang datang tu . kami nak ucap en terime kaseh manyak manyak yerr .
coz sudi juger u all datang ke banting =)

ok . 
aku nak cite en suasane kat sane . 
memang hapening giler gile . walaupon family aku tak dapat datang . tapi tkpe .
masing masing sebok . aku paham . 

FIRST .
aku nak ucap en thanks kepade mak andam aku nie haa .
sangat cantik and teliti die mekap .=)

dlm syok syok begambar kiteowang tungu kompang .
tapi kompang lambat 25minit lerr . tuu pon sempat lagi pakai sampin .
waduhhh . penat auww tungu anda anda sekalian wahai pemain kompang .
btw , thnks too u all . law tkde korang tmbah sunyi lerr . na arap kan DJ en .
tk best . na real punye . heheh =) 
bile dah kompang bebunyi . kiteorang pon keluar laa then menuju ke pelamin .
mase tuu kiteorang tetukar pegapit >,< 
hehe . macam nie =)
pegapit pompuan : kak ekin 
pegapit lelaki : abang arul (abang ipar shayerr)

hehe . penah ke jadi macam nie ? bile dah sampai kat pelamin . acare 
tepung tawar ,
begambar besame keluarga =)
besame kengkawan =)
nie laa kenangan nye :----
besame family ( suami)

besame  ayah mentue and ibu mentue tersayang =)

kengkawan shayerr kak wawa and kak juwa

geng geng rempit sejati (old story) hehe

begambar besame kompang =)

member member shayerr >.<
najiha , kak wany , atiqah , rabyah 

member member asband .
satu skola 24(1) seksyen 24 , shah alam .

heee >.< thnks lagi skali yep .
ade lagi sebagai kenangan kami .
kami di siram air sabun yang di plan oleh abang ipar and family asband .
waaa ! jaat yerr . tkpe2 ade ubi ade batas . 
hehe . tp emang hapening !
haa . hamek kaw !
basah gilewww ...

best2 sngat ...

okee lerr last skali aku na uplod gambar2 kami 
semase kenduri di sebelah suami :)



~~~~Wedding Days ~~~~


~~~ Model Traditional Dress ~~~





No comments:

Post a Comment

I miss YOU