Wednesday, March 2, 2011

♡ Pregnat Test ♡

pade 18hb Jan , aku last period .
but now sudah 20hb Feb ???asal period this month sangat2 late ??
emm tertanye juger kan . sebab tak penah lambat .
okee tak ape . aku tunggu next time .

24hb Feb , 
still tak jugak period .tapi aty maseh berkate kate TUNGGU LAGI ..
and sebalik nye aku rase macam ade something .
aku pon tewos call mak aku , hehe ... 
my mum tu daa macam dokte penasehat =)
aku pon citer laa . daa citer tuu mak aku soh beli PREGNT TEST .
haa , aku tak tepikir plak mende tuu kan .
so aku pon beli ...
haa . aku pon try laa .
tetibe line double .
macam yang atas tuu laa .
tekejut aku . hahaha .
tapi still tak puas aty .
aku beli esok nye . konon nye nak buat suprice asband .
hehehe .
jawapan nye pon same sah POSITIF !
waa . betape hapy nye aku and asband .
walaupon begitu cepat .
but aku sangat sangat bersyukur coz dah beri aku zuriat .
amin .. berkat doa family , kawan2 , and anda juger ,
thanks GOD >.<

1 comment:

  1. yayy !! kaka saya da pragnant la kn .. yeah ! pz ney adew baby .. sy0k nye <3 fr0m nadh/raja

    ReplyDelete

I miss YOU